top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Het antwoord op uw vragen

Voor uw gemak hebben we een lijst meestgestelde vragen en antwoorden samengesteld. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur een berichtje via de chat. Als ik niet aan het behandelen ben, is de kans groot dat je direct antwoord krijgt. Ben ik wel aan het behandelen, dan respecteer ik de tijd van de client en zal ik op een geschikt moment reageren. Mijn behandeltijden zijn op maandag en donderdag van 08.30 - 12.30u.

Playing with Play Dough

WAT IS JULLIE PROCEDURE VOOR NIEUWE PATIËNTEN?

Je wilt je aanmelden voor de logopedie, zang of een van mijn andere diensten. Het makkelijkste is om een afspraak in te plannen via het online boekingssysteem. Wat betreft logopedie: Voor een eerste gesprek plan je een intake in. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een vragenlijst via de mail. Ik wil je vragen deze in te vullen en retour te sturen voor het eerste gesprek. Dat scheelt tijd en dan kunnen we sneller door naar het onderzoek en behandelen. Naar aanleiding van het onderzoek maak ik een behandelplan en dan kunnen we starten met de oefeningen. 

Speaking Practice

HOEVEEL BEDRAAGT MIJN EIGEN BIJDRAGE?

Logopedie valt onder de basisverzekering. Voor volwassenen geldt dat dit eerst van het eigen risico af zal gaan. Kinderen hebben geen eigen risico. Bij LeZ heb ik bewust gekozen om geen samenwerking aan te gaan met zorgverzekeraars. Dat betekent dat alle kosten voor jouw rekening komen. Natuurlijk is het wel verstandig om bij jouw zorgverzekeraar te informeren of je (gedeeltelijk) vergoed kunt worden. Afhankelijk van jouw verzekeringspolis (restitutie of natura) zul je alles of een percentage vergoedt krijgen. 

Wooden Alphabet Letters

HEB IK EEN VERWIJZING VAN DE HUISARTS NODIG?

L&Z is direct toegankelijk. Dit betekent dat je zonder verwijzing langs kunt komen. Echter in sommige gevallen kan er alsnog gevraagd worden om een verwijzing, zoals bij stemproblemen die langer dan 3 weken aanhouden. Let op, dit is alleen van belang als je aanspraak wilt maken op eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. 

bottom of page