top of page

&

Ook zo nieuwsgierig waar de & voor staat? :)  Naast de logopedie en zang doe ik zo veel meer. Zoals ik eerder aangaf geef ik mensen graag een stem in de breedste zin van het woord. Ook ligt er vaak aan stemproblemen wat anders aan ten grondslag. Vandaar dat ik verder ben gaan kijken dan dat mijn (logopedische neus) lang is. Wat dat is, vind je op deze pagina. 

28.06.2020 . All is Pretty Photography . BarsBabes Session . HighRes-34.jpg

Access Bars

Volledig onstpannen in 30 minuten

Wat als je je hoofd kon bevrijden van gedachten die je niet dienen en eindelijk meer helderheid en vrede hebt - ZELFS ALS JE DENKT DAT JE ALLES AL GEPROBEERD HEBT? 

Access Bars® wordt alleen of in combinatie met andere tools gebruikt en is een lichte aanrakingstechniek waarbij 32 punten op het hoofd worden gebruikt die corresponderen met verschillende aspecten van het leven.

 

De belangrijkste feedback van de sessies is een kalmere geest, een verbeterde kijk op het leven, beter kunnen slapen, meer energie en creativiteit. Zou je het willen proberen?

COACHING

Terug naar een goede gezondheid

Mensen een stem geven in de breedste zin van het woord is waar ik blij van word. Of het nu gaat om de fysieke stem, gesproken of gezongen, een manier vinden om je te uiten binnen familiaire of zakelijke relaties of ontdekken waar jij voor staat - jouw stem telt. En ik heb oneindig veel tools om je daar mee te helpen.

Die fysieke stem staat onlosmakelijk verbonden met hoe jij je voelt en laat zien in de wereld. Soms is het psychogeen, soms zelfs iets in de energie. Wat het ook is, laten we samen eens kijken naar jouw stem!

Speaking Practice
Playing with Play Dough

VOCALE MASSAGE

Laat je remmen los

Als de boel vast zit in het keel/nek gebied, is het lastig praten. Ik zie het graag als fietsen met je handremmen in. Het lukt wel, maar het kost ontzettend veel moeite. Het is fijner als je de remmen los laat. Dat doe je door middel van een vocale massage. Hierbij maak ik het bindweefsel in het nek/hals gebied los, waardoor de spieren zich ontspannen, en je stembanden weer vrij kunnen bewegen. Tevens bevordert het een ontspannen ademhaling, wat belangrijk is voor de ondersteuning van de stem. Kortom, als je last hebt van je stem kan het goed zijn een vocale massage te boeken. 

ONLINE CURSUSSEN & LIVE WORKSHOPS

Terug naar een goede gezondheid

In de weekenden geef ik workshops en retraites in mindset, energetische transformaties en meer. Zo is het fantastisch om Access Bars zelf te leren als je meer ontspannen door het leven wilt gaan of de Energetische facelift om van binnenuit te gaan stralen. Het allermooiste is dat mensen meer vertrouwen op wie ze zijn, wat ze kunnen en zichzelf een klein beetje minder oordelen. 

Speaking Practice
bottom of page