top of page

LOGOPEDIE

LAST VAN JE STEM/SNEL HEES?

Kom langs voor een vocale massage ter ontspanning van het keelgebied en leer hoe je jouw stem en ademhaling efficient kan gebruiken, zonder het te overbelasten.

EEN ACHTERSTAND IN DE TAAL OF SPRAAK?

Laten we er samen voor zorgen dat jouw kind zich begrepen voelt en zich vrij kan uiten. Na de intake volgt de onderzoeksfase waarbij we gaan kijken waar het nu stagneert en hoe kunnen we jouw kind de beste zorg geven die het verdient. 

LONG COVID? 

Heb je last van kortademigheid of een vermoeide stem? Laten we samen gaan kijken welke behandelingen het meest geschikt zijn om jou te helpen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit ademhalings- en stemoefeningen, ontspanningstechnieken of het aanpassen van je eet- en drinkgewoonten.

SLISSEN, OPEN MOND EN/OF SCHEVE TANDEN?

Dit valt allemaal onder afwijkende mondgewoonten, waarbij de spieren in en rond mond getraind moeten worden zodat er van nature een recht gebit ontstaat en het slissen automatisch verholpen wordt. 

ZANG

STEMTRAINING

Wil je werken aan je verstaanbaarheid, dialect, meer of minder volume? Onze stemtrainingen zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van jouw stem en het voorkomen van toekomstige problemen. Met een persoonlijke aanpak en een focus op jouw specifieke behoeften, zorgen wij ervoor dat jij snel en effectief resultaat boekt. En het beste van alles? Onze trainingen zijn leuk en uitdagend, dus je zult je geen moment vervelen!

ZANGLES

Bij LEZ bieden we zanglessen aan voor zowel beginners als ervaren zangers. Als ervaren zangcoach kan ik je helpen om je techniek te verbeteren, je bereik uit te breiden en je stem op een gezonde manier te gebruiken. Je kunt experimenteren met verschillende muziekstijlen en genres, en je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken met de juiste begeleiding.

PRESENTATIETECHNIEKEN

Ben jij op zoek naar manieren om je presentatieskills te verbeteren en meer zelfvertrouwen uit te stralen tijdens je presentaties? Ik geef presentatietechnieken op het gebied van stem en lichaamstaal, waardoor jij met meer gemak en overtuiging je boodschap overbrengt op je publiek.

Maar daar blijft het niet bij. Ik maak namelijk ook gebruik van Access Bars, een methode die je helpt om spanningen en blokkades in je hoofd en lichaam los te laten. Hierdoor kom je meer in balans en sta je steviger in je schoenen tijdens het spreken.

OVERIG

TOE AAN WAT RUST IN JE HOOFD?

Access Bars is een holistische therapie die zich richt op het opruimen van beperkende overtuigingen en emoties die ons belemmeren in ons dagelijks leven. Door het stimuleren van bepaalde punten op het hoofd tijdens een Access Bars-sessie, kan het helpen om de energieën in ons lichaam te laten stromen en blokkades op te heffen. Dit kan ons helpen om meer ontspannen en zelfverzekerd te zijn tijdens het spreken in het openbaar, stotteren en algehele ontspanning.

STEMYOGA

Wist je dat yoga kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van je stem? Door het ontspannen en openen van je lichaam, kunnen je ademhaling en stembanden vrijer bewegen. Dit kan leiden tot een helderdere en krachtigere stem. Bovendien kan yoga helpen bij het verminderen van spanning en stress, waardoor je stem beter kan worden gecontroleerd en minder snel vermoeid raakt. Er zijn ook specifieke yoga-oefeningen die gericht zijn op het versterken en ontspannen van de spieren die betrokken zijn bij de stemproductie. Als je op zoek bent naar manieren om je stem te verbeteren, kan yoga een geweldige aanvulling zijn op je training en oefeningen.

ONLINE TRAININGEN

Geen zin of tijd om langs te komen en ga je liever zelf aan de slag? Bekijk mijn online trainingen; help, ik slis! Vocal Emergency Kit, en stemyoga. 

bottom of page